Novinky! Červenec 1/2

Legendárně první novinkový přehled indie videoher je tady! Dneska jsem si pro tebe připravila hned 5 videoher, které svým stylem, příběhem a herní mechanikou jednoduše musíš vyzkoušet! Žánry jsou různorodé, tak určitě najdeš i něco pro sebe.

Jo, a pokud se ti nechce číst, mám pro tebe supr zprávu. Herní souhrn najdeš i na videu! Stačí KLIKNOUT!


The Past Within

The Past Within je originální kooperační videohra určená pouze pro dva hráče. Spolu se svým herním parťákem se budete snažit odhalit záhadnou smrt vynálezce Alberta Vanderbooma – jeden se ujme vyšetřování v minulosti a druhý zase v budoucnosti. Společnými silami pak budete postupovat vpřed, překonávat originálně zpracované překážky a hledat odpovědi na otázky.

  • Datum vydání: 6. 7. 2023
  • Platforma: PC, Switch, Android + iOS

Rain World: Downpour

Rain World: Downpour přináší rozšířený obsah do hry Rain World, kde se ujmete kontroly nad pěti novými charaktery. V nově definovaném světě se Slugcats přizpůsobily drsným podmínkám, objevujte s nimi nové krajiny a snažte se přežít mezi predátory. Každá příšerka disponuje unikátními dovednostmi a příběhem, který stojí za to si poslechnout.

  • Datum vydání: 11. 7. 2023
  • Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Switch

Yet Another Zombie Survivors

Hordy zdivočelých zombíků se blíží! Ostatní by nejspíš otekli, ale to není váš případ. Vybavte svůj tým do boje, objevte jejich silné a slabé stránky a hledejte styl, který bude šitý přímo k vašemu hernímu stylu. Přežijte, vyvýjejte se a překonejte časový limit v téhle originální rogue-lite střílečce.

Upozornění: Hra je zatím v Early Accessu.

  • Datum vydání: 13. 7. 2023 (Early Access)
  • Platformy: PC

Catch & Cook: Fishing Adventure

Catch & Cook: Fishing Adventure je dobrodružná hra, v které si každý milovník ryb může splnit svůj dětský sen. Nejenže budete trávit čas u klidného rybaření, jakmile váš úlovek bude dostatečně velký, přijde čas jej naservírovat svým hostům v resturaci!

Prozkoumávejte oceán, nacházejte stále nové rybí druhy a recepty, kterými ohromíte své strávníky.

  • Datum vydání: 14. 7. 2023
  • Platformy: PC

Words of Wisdom

Máte rádi výzvy? Tak se zastavte, protože jsem vám našla ideální hru. Words of Wisdom je pixelová hardcore hra zaměřená na textové a slovní hádanky. K jejímu dokončení budete potřebovat důvtip, bystrost a rychlé reflexy, jinak skončíte napíchnutí na ostré hroty a level se načte od začátku.

Prostě taková nostalgická klasika, kterou dnešní děti moc neocení:D.

  • Datum vydání: 14. 7. 2023
  • Platformy: PC, PlayStation, Xbox

NOVINKOVÝ SOUHRN NA VIDEU

@lilek_obecny

Polovina měsíce za námi a už tu máme parádní indie videohry, které si nesmíš nechat ujít! #indiegames #videohry #release #herninovinky

♬ původní zvuk – Lilek_obecny