Copywriting

Psaní textů není jen nesmyslné plácání vět do větru. Musí mít styl, výraz,
hloubku a hlavně z něj musí dýchat vaše osobnost.

Webový obsah

Vytvořím unikátní webový obsah, který vystihne vaši firmu, a lidé se k vám budou rádi vracet. Od popisu kategorií po charakteristiku firmy a kontakty.

Kreativní obsah

Potřebujete napsat výstižný článek s konkrétním zaměřením? Nebo se vám hodí kreativní texty, které mají být originální a zajímavé s ohledem na cílovou skupinu? Po domluvě můžeme hned začít.

Slogan

Máte firmu a nemůžete najít správná slova, jak ji popsat? Na základě konzultace a pochopení vaší situace sestavím několik návrhů, z kterých si jednoduše vyberete.

Správa sociálních sítí

Založím Vám profil s atraktivní grafikou, postarám o čtivé a líbivé příspěvky a pomohu s vytvořením placených kampaní.

Copywriter v akci

komiks 1 komiks 2 komiks 3 komiks 4

Reference

Nejraději pracuju s nadanými lidmi, kteří své práci rozumí a opravdu jí žijí. Lépe se mi pak tvoří texty, které sedí nejen stylem, ale dýchají osobitostí daného klienta. Tady je pár skvělých lidí, kteří svou práci berou vážně, a já jsem měla to potěšení s nimi spolupracovat:

Ostatní napsali

Na spolupráci s Lillian by som rád ocenil to, že vyvinula velké úsilie pochopeniu predmetu, o ktorom bude písať. Vyžiadala si vzorky našich produktov, zaujímala sa o špecifiká samotnej výroby, jednotlivých príchutí a pod… Mile som bol prekvapený, taktiež krátkym časom od dodania vstupných info po samotnú realizáciu, ako aj proaktvínemu prístupe pri naslednej korekcii. Spolupráci s Lillian možem len doporučiť.

Ján Hudeček

www.pecene-caje.cz
Lilian je spolehlivá, pracovitá a schopná. Při zpracování textů je velice kreativní a dovede poradit s vhodným textem na to správné místo. Ještě by se slušelo říct, že je to velmi nadaná a zručná kreslířka.

Vladimír Šedivý

www.mowapay.cz
Spolupráci se slečnou Práškovou mohu jen doporučit, její profesionální přístup doplněný příjemným vystupováním člověku zpříjemní pracovní povinnosti, přičemž výsledná práce plně odpovídala našim požadavkům.

Bc. Pavel Bartoš

www.safiruklid.cz
S Lilian vždy počítám při tvorbě a návrhu nových webových stránek nebo jiných projektů, které se neobejdou bez špičkových profesionálů. Dokáže napsat perfektní texty, které zákazníky zaujmou a splní cíl. Nakreslí loga, obrazy i unikátní ilustrace (už žádné fotobanky!), které váš ohromí! Těším se na další spolupráci a vždy ji rád doporučím.

Tomáš Koliba

www.tomaskoliba.cz
Slečna Lilian je pro naši společnost velkým přínosem. Pomáhá nám s rozjezdem našich nových značek a ke každému produktu si zjistí maximum informací. Téměř po celou dobu naší spolupráce jsme v kontaktu a můžeme se na Lilian obrátit s prosbou o radu k designu produktů či jejich propagaci. Spojením její kreativity a píle vznikají unikátní texty a nádherné velkoplošné bannery. Lilian je komplexní marketingový balíček :)

Kolimpex s.r.o

www.kolimpex.cz

O mně

Kromě psaní nejraději sbírám informace. Do okruhu nejvíce „zpovídaných“ patří především lidé, které znám, internet, ale i naprosto neznámí obyvatelé Země, kteří jsou ochotni strpět mé neustálé vyptávání.

Mimo jiné se věnuji tradiční a digitální kresbě, hraji na klavír, nekontrolovatelně čtu knihy, tančím, zajímám se o japonskou kulturu, umím připravit vynikající čaj a toužím procestovat celý svět.


Kontakty

Lilian Prášková
lilian.praskova@gmail.com
730 187 187